Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tarkedli tésztájának milyen...

A tarkedli tésztájának milyen állagúnak kell lennie? Esetleg fix bevált recept?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Se nem kemény, se nem puha. Olyan közepes. Akkor jó, ha elválik az edény falától. Lisztes gyúródeszkán nyújtsd ki, és úgy vagdosd fel.
2011. jan. 31. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A talkedlit úgy kell beleönteni a sütőjébe, vagy nem?
2011. jan. 31. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Az nem a derelye?
2011. jan. 31. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A derelye vagy barátfüle gyúrt és sodrófával nyújtott tészta töltve.
2011. jan. 31. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyósom csinált sokszor tarkedlit. Nála a tészta kb palacsinta sűrűségű volt.
2011. jan. 31. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Megnéztem a keresőben, és nokedli sűrűségűre irja. Anyósom nem tejjel hanem aludttejjel csinálta. Nagyon finom volt.
2011. jan. 31. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!