Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítítek a fasírtot?...

Hogyan készítítek a fasírtot? Fél kiló darált húsból kb hány fasírtot lehet kihozni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, milyen méretűek. Adj hozzá sót,borsot, pirospaprikát, aprított petrzselymet,vízbe áztatott, kicsavart zsemlét, tojást. Jól összekevered, kiadagolod, megformâzod, olajban kisütöd.
2021. febr. 1. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Függ a fasírtgolyó méretétől, meg persze a fasírozotthoz felhasznált zsemle/kenyér mennyiségétől, de nagyjából 10-20 darab lesz.
2021. febr. 1. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Ha ikeás méretű fasírtot csinálsz, akkor legalább 40-50 lesz belőle.

Ha menzás öklömnyit, akkor meg max. 10...

2021. febr. 1. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mindig attól függ, hogy milyen nagyságúra gyúrod és mennyire sok zsemlével/kenyérrel csinálod. de szerintem átlag 12-15 db jön ki.
2021. febr. 1. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha még életedben nem készítettél, akkor tessék itt egy recept fázisfotókkal:

[link]


Ha jól látom, neki 14 db lett fél kiló húsból.

2021. febr. 1. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

#5

Én pont így csinálom.


#1

Véletlenül, vagy direkt nem írod, a hagymát, fokhagymát?

2021. febr. 1. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 Cjanz300 válasza:
100%
Attól függ mennyi kenyeret/zsemlét teszel hozzá. Ha tojás nagyságú golyókat csinálsz, akkor 15-20 db kijön. Viszont javaslom a Stefánia szeletet, szerintem a fasírtfélék legfinomabbja :)
2021. febr. 1. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fél kiló darált sertés hús, 1 közepes vöröshagyma apró kockára(finomra) vágva, két vízben áztatott zsemle jól kicsavarva, 2 gerezd zúzott/finomra vágott fokhagyma, só, bors, pirospaprika. Egyforma gombócokat formázunk, ezeket zsemlemorzsába forgatjuk. A sütést a fasírt méretét figyelembevéve, bő forró olajban végzem, közepes lángon.
2021. febr. 1. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!