Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam, hogy jó legyen?

Hogyan csináljam, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Egy éves lesz a lányom, banános túrós babapiskótás sütit akartam csinálni, de meg kellett ennünk a banánt, mert már majdnem megrohadt, és ma nem tervezek boltba menni. Olvastam, hogy ilyen bolti gyümölcspürével is meg lehet csinálni.

Tehát a terv az lenne, hogy egy jénai alját kirakom babapiskótával, és arra túrót/joghurtot/gyümölcspépet öntök. Ez így egy éjszaka alatt szilárd lesz? Vagy hogyan kéne csinálni? Nézzétek el hogy egyáltalán nem értek hozzá, sose szoktam 'sütni' (ezt ugye nem kell :D)


2021. febr. 19. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
Magától nem szilárdul meg, ebbe zselatin kéne, hogy összeálljon (nem tudom, hogy egy éves baba ehet-e zselatint, de gondolom, ha nem szoktál sütni, nincs is otthon :) ). Annyi fog történni éjszaka, hogy a babapiskóta megszívja magát, és ugyanolyan folyós marad a krém. Hogy szól a recept egyébként? Én maximum egy pohárkrémet tudok elképzelni így, szilárd süteményt nem.
2021. febr. 19. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

#1, hogy maradna már ugyanolyan folyós, ha a babapiskóta felszívja a folyadékot?


Gondolom nem cél, hogy szépen szeletelhető "tortát" kapjál, tehát nem kell zselatin se.

Amit kieszeltél, nagyon is finom, guszta, tápláló finomság lesz a lányodnak!

2021. febr. 19. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
71%
Jó, nem UGYANOLYAn folyós-rosszul fogalmaztam, de szeletelhető sütemény állaga sosem lesz, max kanalazni lehet.
2021. febr. 19. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!