Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel lehetne helyettesíteni...

Mivel lehetne helyettesíteni a mascarponét?

Figyelt kérdés
Tiramisut szeretnék készíteni, de irreálisan drágának tartom hozzá a mascarponét.

2021. márc. 31. 06:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
82%

Hulladék meg xar....Ez azért erős. Valóban nem tiramisu az, ami nem mascarponeval készül, de azért a hulladektol messze van.

Ez a "nulla igenyszint" elég durva beszólás. Az emberek ízlése nem egyforma. Van akinek ez ízlik, van akinek meg az és a termék ára sincs ezzel nagy összefüggésben. Pl én ki nem állhatom a lazacot, bélszínt, vagy a parmezánt és még véletlenül sem azért, mert drágább, mint bármi más. Nem szeretem. Pont. Tehát nálunk nem lesz lazacfile pezsgő mártással, lesz helyette rántott alaszkai tőkehal. Bélszín Budapestet se fogok készíteni, lesz majd gombas-borsos csirkemell. A tiramisunál maradva pedig nálunk kávés desszert keszul, mert ugyan mascarpone a krem alapja, de nem kerul bele tojas. Es? Mi igy szeretjük

2021. ápr. 1. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 62/67 anonim ***** válasza:
75%
60-as, és még pár másik hozzászólás valóban elképesztő jelzőket enged meg magának. Számomra meg az tartozik az említett kategóriákba, ha valaki az ételt másnap más étellé gyúrja, mondván, nem eszik másnapos ételt. Attól az még ugyanolyan másnapos lesz, sőt, de mégsem állok neki becsmérelni az embert és a szokásait. Ekkora mascarpone-tiramisu “vallásháborút”...
2021. ápr. 1. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 63/67 anonim ***** válasza:
100%

61: de ha valaki nem szereti, akkor miért csinál olyat, amiben az a _lényeges_ alapanyag...? Ami meghatározza az egész desszertet!


De ha csinálja is, miért hívja annak...???


Lsd. korábbi példák csirkefarhátat bélszínnek hívni, vagy a szutyok pangasiust lazacnak....

2021. ápr. 1. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 64/67 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell romantikusan aposztrofálni ami nem az aminek lennie kell. Hívják máshogy, de ne úgy. Előző folytatásaként, az afrikai harcsa sem harcsa, mert a harcsa az az itthoni folyami szürke harcsa. Az afrikai egy szutyokban, élettér nélkül "gazdaságosan" felhizlalt akármi. A pangasius párja. Vendéglátósnál ezt kpod harcsa néven, nem azt amit hiszel. Amtőrökkel minden szemetet meg lehet etetni. A másnaposdi kategóriával egyetértünk.

A kávés desszert okés, ha nem Tiramisu, akkor ne hívják annak és nincs vele probléma. Tehát nem tojás nélküli Tiramisu, hanem kávés desszert. Az előbbinél azt hiszi az ember, hogy tiramisut eszik, a másiknál nem is feltételezi. De lehetne még folytatni, Frissföl-tejföl. esete, habtejszín-hulala.

2021. ápr. 1. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 65/67 anonim ***** válasza:
35%
62 mert hasonló, egy alapanyag más benne. Most mindenki nevezze másképp aki nem mascarponet hasznal?
2021. ápr. 1. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 66/67 anonim ***** válasza:
84%
65 Tekintve hogy ez egy kulcsfontosságú összetevő ebben az ételben, így igen, nevezze másnak. Ha a marhapörköltet csirkéből csinálod, az marhapörkölt? Szerintem nem. Pedig hús mindkettő, és csak egy hozzávalót cseréltél ki.
2021. ápr. 1. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 67/67 anonim válasza:
21%
Semmivel
2021. ápr. 17. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!