Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tarhonyalevest zsír helyett...

A tarhonyalevest zsír helyett mivel lehet csinálni? Olivaolaj és vaj, esetleg húsos szalonna közül, mert ez van. Zsír most nincs.

Figyelt kérdés

Az jó lenne, ha a szalonnát felaprózva addig sütném, amíg kijön belőle valamennyi zsír?

De az nem lesz elég, az a baj. A kisült zsírhoz melyiket jobb hozzátenni, az olivaolajat, vagy a vajat?



2021. ápr. 1. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha nagyon muszáj választani, akkor inkább a vaj.
2021. ápr. 1. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az olivaolaj jobb és kell is a szalonnához,csak lassu tüzön süssed,mert az olivának nem jó az erõs tüz.Vagy süsd ki elõbb a szalonnát és utána add hozzá az olivaolajat.Gondolom a tarhonyát megpiritod.
2021. ápr. 1. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen persze jó ugy a szalonna. Sosem hallottál még ilyenről?

Mehet hozzá az olaj

2021. ápr. 1. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, rendben.

És akkor szerencsére a vaj marad valami sütibe.

Igen, pirítom a tarhonyát, hát kell is.

2021. ápr. 1. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a vajat tartom szerencsésebb választásnak a levesbe, de leginkább kihagynám mindkettőt, megcsinálnám csak a szalonnával.
2021. ápr. 1. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
vajat a tarhonyalevesbe?..Uram, irgalmazz..
2023. szept. 9. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!