Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tészta nagyon súlyos maradt?

Kelt tészta nagyon súlyos maradt?

Figyelt kérdés

Ha belenyomom az ujjam, úgy marad... Meg lehet még valahogy menteni? Mi lesz, ha így sütöm ki?

(Fahéjas babka lenne...)


2021. máj. 20. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Nem igazán értem a problémádat.

A tészta nem gumilabda, nem kell neki kifeszülnie újra.

2021. máj. 20. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Megkelt a tészta legalább a duplájára...?? Mármint az összegyűrás utánhoz képest....
2021. máj. 20. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!