Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pataki tálban hogyan sülhet...

Pataki tálban hogyan sülhet jól a tarja savanyú káposztával?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy pataki tálat. Szeretném kipróbálni holnap. Ha ma a csontos tarját bepácolom akkor reggel mehet bele az előfőzött savanyú káposzta rétegezve a pácolt tarjával? Meg fog sülni a hús rendesen?

2021. aug. 14. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Én nem főzném elő a káposztát. Ha előfőzöd, teljesen szétmegy a káposzta, mire a hús megsül.
2021. aug. 14. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A savanyú káposzta főzési ideje rövidebb, mint a húsé, ha még elő is főzöd pempő lesz belőle.
2021. aug. 14. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elősütném a húst, hogy egyszerre készüljenek el.
2021. aug. 14. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Toroskáposztát akarsz csinálni?

Süsd készre a tarját szép pirosra a tálban (sokkal hamarabb megvan mint egyéb edényben). Félideig a tetővel, utána már fedő nélkül.

Utána a Patakiban a maradék zsírban süsd meg a káposztát, időnként megkeverve. Tető nem kell rá.

Amikor mindkettő kész, összerakod, alul a káposzta, felül a hús.

(A tálat és a tetőt ne felejtsd el este beáztatni!)

2021. aug. 14. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!