Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek egy kb. 2 és fél...

Szerintetek egy kb. 2 és fél cm mély, ovális alakú szilikonformában meg tud sülni a Néró sütemény tésztája?

Figyelt kérdés
Betegségem miatt eléggé ügyetlen a kezem, és csak egy kicsi habzsákom van, egyszerűbb lenne ebben a fent említett formába belekanalazni a tésztát.

2021. okt. 3. 17:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Javítanom kell, a forma mélyedései ekkorák, tehát nem egy nagy ovális formáról van szó.:) Elnézést a félreérthető megfogalmazásért.
2021. okt. 3. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bedobsz kettőt teszt sütésre és kiderül. Vagy esetleg négyzetre lapítod és sütés után vágod ki a köröket. Nem csináltam még ilyet, nem tudom hogy viselkedik a tészta :c
2021. okt. 3. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Istenem...hogy ez nem jutott eszembe.:))

Mondjuk az is igaz, hogy addig nem akarom kikeverni, amíg valaki azt nem írja, hogy lehet így is.

Ez egy viszonylag folyékonyabb tészta és habzsákból kell köröket nyomni a tepsire. Na ez az, ami nem megy nekem.

De akkor szerintem ezt a tesztes dolgot kipróbálom.

És köszönöm a válaszod. Ment a zöld.

2021. okt. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!