Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vas palacsinta sütőt használta...

Vas palacsinta sütőt használtatok már? tényleg finomabb a palacsinta?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz megszokni a használatát a sütőnek?
2021. okt. 21. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Palcsintasütéshez csak azt használok.

Nincs benne semmi ördöngösség. Az első előtt jól fel kell forrósítani benne az olajat, aztán megy villámgyorsan a dolog. :)

2021. okt. 21. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Miért lenne finomabb?Nincs megszokni való rajta,olajjal ki kell égetni kicsit aztán ugyanúgy sütöd mint a teflonossal.
2021. okt. 21. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem túl nehéz a súlya? utána hogyan tisztítjátok?

azt olvastam, hogy finomabb a palacsinta is, tojás, hús stb a vas serpenyőben

2021. okt. 21. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

- Nem, egyáltalán nem nehéz, egy vékony vaslemezből van, könnyű vele feldobva megfordítani a palacsintát.

- Úgyanúgy mint bármi mást, melegvíz+mosogatószer, súrolni sem kell, nem ég rá soha.

2021. okt. 21. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

A teflonban szárazabb, a vasban zsírosabb.

A teflon edényt - a palacsintasütőt is - pont azért találták ki, hogy kevesebb zsiradék legyen elég. A vasnál alaposan zsiradékozni kell, hogy ne tagadjon oda, a teflonnál meg nem és ez az ízét is befolyásolja.

Bevallom, nekem teflon van, de nem szeretjük a papírszáraz palacsintát, ezért úgy készítem, mintha vas lenne, nekünk így a jó.

2021. okt. 21. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Semmi nem tiltja a bő zsiradékot a teflonban sem, 5-ös, innentől kezdve nem lesz szárazabb.
2021. okt. 21. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

#6

Remélem csak nem olvastad el az utolsó mondatom.

(5-ös vagyok)

2021. okt. 21. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
De, olvastam. Az az állítás, hogy a teflonban szárazabb, konkrétan nem igaz. Nem az edénytől lesz száraz vagy zsíros, hanem a zsiradék mennyiségétől.
2021. okt. 21. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

#8

???????????

Bocs, de mit zagyválsz itt?


Ki a fene állította, hogy az EDÉNYTŐL száraz?

A teflon EDÉNY arra alkalmas, hogy zsiradék nélkül főzzenek benne.

Ezért írtam, hogy bár nekem az van, de zsiradékkal csinálom, mert nekem anélkül száraz.

Erre idefirkálod, hogy teflonban is lehet zsírral sütni!

Fantasztikus! Feltaláltad a spanyolviaszt!

Na pá, nekem ettől azért drágább az időm!

2021. okt. 21. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
mennyi hülye...
2022. jan. 19. 02:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!