Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhahús és disznó zsíros,...

Marhahús és disznó zsíros, bőrös, húsos része összefőzve pörköltnek milyen lehet?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 23:36
 1/4 anonim válasza:
100%
Ilyen finom:👍
2021. nov. 14. 03:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Finom.Ma pont ilyen pörköltet fogok főzni ha hiszed ha nem😁

Mellé jó kis házi nokedli és savanyúság

2021. nov. 14. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Google: vegyes pörkölt ;)

Képes receptek is vannak

2021. nov. 14. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ketfajta husnak mas az elkeszulesi ideje, de ha erre odafigyelsz es megfelelo sorrendben/idoben pakolod ossze a dolgokat, akkor finom is lehet (tobbi mar csak a fuszerezesen/izesitesen mulik).
2021. nov. 14. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!