Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha zsemlében akarom tálalni a...

Ha zsemlében akarom tálalni a levest, akkor miért kell fejjel lefelé a sütőbe tenni?

Figyelt kérdés

Édesanyám levágta a zsemle fedelét, kikaparta a belét és a talpával felfelé tette a kikapart kockakkal együtt a sütőbe. Amikor megpirult, bele a levest és mindjárt tálalta.

Édesanyám már meghalt, és nem tudom tőle megkérdezni, hogy miért igy tette.



#leves #piritott zsemlében
2022. febr. 19. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert így jobban megszárad a belső felülete, nem ázik át olyan hamar a levestől
2022. febr. 19. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. febr. 19. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen és sok sikert! Meg arra azért figyelj - mert ha jól értem, ez lesz az első ilyen próbálkozásod, hogy csak közvetlen evés előtt tedd bele a levest, mert idővel így is elázik, csak lassabban.
2022. febr. 19. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Azért gondolj csak vissza, hogy nem kente-e be a belsejét olajjal vagy felvert tojással?
2022. febr. 19. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos akarsz lenni abban, hogy ne ázzon át, akkor egy nagyon kicsit felvert tojásfehérjével kend ki a belsejét és úgy tedd be a sütőbe egy kicsit szárítani.
2022. febr. 21. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!