Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta tészta recepteknél...

Palacsinta tészta recepteknél miért ilyen nagy a szórás tej-szóda arány tekintetében?

Figyelt kérdés
A többi összetevő közel mindehol ugyan olyan, de ez a tej szóda arány elég szélsőséges keretek között változik a receptek között. Ennek mi az oka?

2022. máj. 22. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
A palacsintateszta nem ISO szabvány..😁😁😁 ízlés és penztárca szerint lehet variálni az arányokat.
2022. máj. 22. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
89%

Palacsintát el lehet készíteni csak tejjel, csak szódavízzel, söt csak sima vízzel is, különbséget csak akkor vesz észre valaki, ha tudja, nem úgy készült, ahogy ö szokta készíteni.

A különbség oka meg föleg a megszokás, ahogy annak idején tanulta, úgy csinálja a legtöbb ember élete végéig, nem mer újítani.

2022. máj. 22. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!