Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a milánói titka hogy ne...

Mi a milánói titka hogy ne csuszkos legyen hanem száraz?

Figyelt kérdés

2022. máj. 11. 09:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Al dentere kell főzni a tésztát.
2022. máj. 11. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy az 1-es írja és kevesebb szószt kell rátenni.
2022. máj. 11. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/25 A kérdező kommentje:

Hogy mi?

Fogkemény. Ok ezzel nem lettem okosabb

2022. máj. 11. 10:14
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Ne főzd túl a tésztát. Főzés közben többször is vegyél ki egy szálat és harapj rá, mikor már át van főve az egész tészta, de még rendesen lehet harapni akkor jó. A szószból meg annyit raksz amennyi szimpatikus.
2022. máj. 11. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
én inkább a szószban keresném a szárazság titkát. ha házilag csinálom teljesen, akkor sokkal több a "leve", de ha csak az alapporral csinálom annak leírása szerint és nem turbózom fel, akkor szárazabb a végeredmény is, vagyis kevesebb a szósz a húson, mindegy milyenre főzöm a tésztát.
2022. máj. 11. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
Aki bolognai vagy milánói PORból készíti az ételt az szerintem inkább ne írjon már ide, nagyon lent van.
2022. máj. 11. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/25 anonim ***** válasza:
68%
Száraz milánói az a dóm, napos időben. A mártás nem száraz.
2022. máj. 11. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/25 anonim ***** válasza:
34%
Ne legyen száraz.
2022. máj. 11. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/25 anonim ***** válasza:
7%

Amikor készre főzted a szószt, akkor szitálj rá egy kanál lisztet, és jól keverd el benne, nagy gáz mellett!

A keményítő jól besűríti, és szépen befogja majd a tésztát.

A boltban vehető alapok is tartalmaznak keményítőt, pont ezért.

Remélem amúgy ez volt a problémád, mert a kérdésből nehezen lehet kitalálni.

2022. máj. 11. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/25 anonim ***** válasza:
60%
A liszt nem = keményítő. Amúgy meg ez hülyeség, nem kell bele se liszt se keményítő.
2022. máj. 11. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!