Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Eddig mindig sikerült a...

Eddig mindig sikerült a sajttortam.Elozo alkalommal és mostis, valamiért nem lett kemény a habtejszin, így dermedes után levettem a kapcsot és elkezdett szetfolyni😅 megmenthető ha hűtő helyett fagyasztóban dermesztem?

Figyelt kérdés
nem szeretném fagyi allagura fagyasztani persze :D

2022. jún. 4. 16:55
 1/3 A kérdező kommentje:
azt meg hozzatennem hogy jelenleg diéta miatt porcukrot nem tettem a habtejszinhez felvereskor. Létezik hogy ez a ludas?
2022. jún. 4. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tovább kellett volna verni a tejszínt,ámbár mostanában kevés jót kapni a legtöbb vaj ledz mielőtt megkeményedne.

Kapart le az alapról és némi zselatin segíthet.

2022. jún. 4. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

ha nem lesz kemény a habtejszín, ott már vesztett, a hűtőben sem lesz az

fagyasztóban dermesztheted, de ugyanúgy folyni fog amint kienged hűtőhidegre, szóvl az nem megoldás

biztos, hogy nem a porcukor hiánya a ludas

vagy rossz volt a tejszín és azért nem verődött fel keményre, vagy nem volt elég hideg a tesjzín stb, sok hiba lehet

ha biztosra akarsz menni, vegyél 30% feleei zsírtartalmú tejszínt, azt verd, max 2 percig, ha nem kezd keményedni, tegyél bele habfixálót és úgy verd tovább. ha keméynedni kezd akkor szilárd állapotig verd, akkor felesleges a habfixáló. ha a tesjzín kemény (és jó a recept), később se fog elfolyni

a másik ahogy előttem is írják a zselatin, de inkább tejszínt kéne normálisan felverni

2022. jún. 4. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!