Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak csont nélküli,...

Mit csináljak csont nélküli, szeletelt tarjából?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Forró zsírban (az olaj is jó, de azt nem lehet később kenyérre kenni) hirtelen süsd át mindkét oldalát a besózott szeleteknek (ami megpirult, azt tedd melegre), ha mind készen van, akkor tedd vissza a zsiradékba, dobj mellé 5-6 gerezd fokhagymát, egy kisebb fej vöröshagymát, némi borsot, egy TV paprikát, egy paradicsomot. Öntsd fel vízzel, hogy ellepje, és egy órát fedő alatt párold. Ha puha, akkor zsírjára sütheted. Omlós lesz, és nagyon finom! A zsírját leszűrve, kenyérre kenve lehet fogyasztani, az is nagyon finom lesz!
2010. szept. 22. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! ez jól hangzik, lehet ki is próbálom holnap.
2010. szept. 22. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Cigány pecsenyét.Kitünő tarjával. Ha kéred, leirom.
2010. szept. 23. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

szia! tegnap volt egy kérdés, hogy sertéstarjából mit csináljak ma? oda írtam egy pácolt tarja receptet, és visszaírt a kérdező, hogy nagyon finom lett.ha nem találod meg, írj vissz és szívesen leírom újra.

üdv.

2010. szept. 23. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
JA, és én is leirtam a cigány pecsenyét.
2010. szept. 23. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok. Az első receptet csináltam meg ma, de az is finom volt. Azért leírnátok a másik két receptet is, hogy legközelebb azokat is kipróbálhassam?

Köszi!

2010. szept. 23. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:

oké, írom a pácolt tarját. a hússzeleteket besózom.

egy tálkában összekeverek mustárt, kecsapot, ha van egy kis mézet, borsot kis olajat, aki szereti préselt fokhagymát is tehet bele.ezzel megkenem a húsokat.

fölkarikázok 2-3 hagymát és a bekent húsokat a hagymakarikákkal rétegezve beleteszem egy mélyebb tálba.

szorosan lefolpackozom.

ha van rá idő, még előző nap bepácolom, de két -három óra

is elég neki.

kizsírozott tepsibe teszem át a húsokat hagymával együtt.

pici vizet öntök alá és szorosan lealufóliázom a tepsit.

kb 45-perc-1-óra alatt finom puhára sül.

a hagyma szinte eltűnik, a hús szaftos, omlós, pikáns.

krumpli vagy rizsköret is illik hozzá.

üdv.

2010. szept. 23. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!