Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet elkészíteni a...

Hogyan lehet elkészíteni a marhahúst, hogy ne romoljon meg hűtés nélkül, és finom is legyen?

Figyelt kérdés
Kérnék pár receptet marhahússal amiknél kibír 3-4 napot az étel hűtőben tartás nélkül is.
2010. okt. 7. 23:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A marha tovább eláll, mint a sertés. Kevésbbé zsíros, és vizes, rosszabb táptalaj a baciknak. Ha pl. sokáig szeretném eltartani, simán megpárolnám, mint egy pörit (esetleg kevesebb hagymával). Viszont mindenképpen bőséges s.zsíron, vagy füst.szalonna zsíron indítanám el, és ami a lényeg, zsírjára pirítva fejezném be. Szerinzem kibír 3 napot. Aztán ha elfogyasztásra kerül a sor, vagy csak simán felönteném, és megenném úgy, vagy főznék belőle v.mit. Végülis egy felpuhított húsból kis kreativitással sokminden elkészíthető, de egyből készrefőzni... hacsak nem tudod kint tárolni, bármilyen vizes, lisztes, tejtermékes dologtól tuti megadja magát.
2010. okt. 8. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!