Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehetett a baja a csirkemel...

Mi lehetett a baja a csirkemellnek?

Figyelt kérdés
Már másodjára fordul elő, hogy a rántott csirkemellnek nagyon furcsa állaga lesz. A mell nem romlott, nem büdös és szép rózsaszín is, viszont mikor megsül, enyhén rózsaszín marad, inas, és olyan mintha zsíros lenne. Nem is tudnám mihez hasonlítani az állagát, de biztos hogy nem olyan mint a csirkemell. Ez mitől lehet?

2023. máj. 31. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ruganyos, zöldség szerűen hersegő állagra gondolsz?
2023. máj. 31. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatni kissé ruganyos volt, plusz (mint írtam) mintha rajt lett volna hagyva a bőre
2023. máj. 31. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Talán még félig nyers, túl hamar kivetted, vagy túl forró volt az olaj, és amíg kívül már sötétbarna, belül még nem sült át.
2023. máj. 31. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nyers volt.
2023. jún. 1. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!