Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tudom nyújtani a...

Miért nem tudom nyújtani a linzer tésztát?

Figyelt kérdés

Hideg volt a vaj, gyorsan dolgoztam, sok porcukrot szórtam alá, fagyasztóból vettem ki.

Mi volt a nem jó?

Folyamat letapadt, ahogy nyújtottam, így kidobtam!



2023. aug. 18. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

"Porcukor a tésztába sem jó, de alászórni?"


Mondjuk a linzert épp porcukorral készítjük, de amúgy sincs semmi baj vele egyetlen receptben sem.


Amúgy meg se tojás, se sütőpor nem kell bele. A valódi linzer 3:2:1 arányban liszt, vaj és porcukor

2023. aug. 18. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
Èn rakok bele tojàs sàrgàjàt, de amire figyelj, hogy nem mindegy hàny %-os a vaj. Ha magasabb zsírtartalmú akkor kell mèg hozzà liszt, èrezni fogod mikor jó, nem ragad . Lisztet szórj alà ne cukrot.
2023. aug. 18. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!