Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A harcsát hogyan kell kifilézni?

A harcsát hogyan kell kifilézni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a tippjeiteket🥰

dec. 16. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Leírva kissé nehéz inkább nézz meg egy youtube-os videót.De először is én meg szoktam nyúzni.Utána éles jéssel dolgozva fej levág és a gerinc mellett bevágva lehet haladni.Gerinc oszlopnál kicsit felfelé aztán jön a hasán az oldalsó szálkák azon kell a kést ráfektetve lefejteni.

Vagy hozd el hozzám és megcsinálom neked.

dec. 16. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:

A harcsa nagyon egyszrűen feldolgozható, én is a YouTube-ot ajánlanám, ott látható mit-hogy kell. Tömören ha egész a hal

Fellógatod, kopoltyúnál körbevágod a bőrt és fogóval lehúzod (ez a nyúzás)

Utána gerinc mellett végigvágod és lefejted a két oldalán a húst, közben a bordákat átvágod metsző ollóval.

Van két szép husod,a bordák egy filéző késsel könnyen kikanyaríthatóak utána elvileg 100%-ig szálkamentes gyönyörű husod van.

[link]

[link]

dec. 16. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Ki kell szedni a szálkáit.
dec. 16. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
77%
#3 A harcsának nincs szálkája
dec. 16. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!