Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokival hogy lehet aprósütemé...

Csokival hogy lehet aprósüteményt szépen bevonni?

Figyelt kérdés

Kicsit az islerhez hasonló aprósütit szeretnék csokival bevonni, de nem tudok semmiféle módszert, amivel egyenletesen, vékonyan csokis lesz, a fele nem folyik mellé és utána nem ragad.

Mártani nem lehet, mert aránylag kemény a tészta, önteni kellene rá valami módszerrel, de eddig nem találtam semmi müködö ötletet.

Elöre köszönöm a segítséget.



dec. 17. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megtartod egy villával a tányér fölött, kanállal elkezded szépen ráfolyatni, rácsra helyezed ott szépen lecsöpög még.
dec. 17. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Fontos, hogy ne legyen túl sűrű a csoki, mert akkor akárhogy próbálkozol, vastag lesz. A legjobb vajjal, vagy ha az nincs, akkor olajjal hígítani a csokit (már akkor érdemes hozzáadni, amikor melegíted).


Másrészt érdemes ecsetet használni, hatékonyabb, mint kanállal bénázni.

dec. 17. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egy kérdésem lenne, ha vajat/olajat teszek hozzá, akkor utána nem marad puha, maszatolós a csoki?

dec. 17. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Kókuszolajat tegyél hozzá. Max 2 evokanal táblánként. A kókuszolaj ugye szilard szobahon meg hutoben szoval ugyanugy visszadermed a csoki ha olajjal higitod akkor a csoki ragados, folyos lesz barmeddig hutod, szobahon meg vegkepp. Vajjal határeset
dec. 18. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a legjobb ha valami csőrös tálbol vsgy mérőpohárból öntöd rá.

Sutopapir. Rá rács rácsra suti. Szt leonteni. Ami a sutopapirra raesik azt szilikon lapattal felszeded es visszateheted a talba amibol ontod a csokit.


És a kokuszolajat csak akkor add a csokihoz ha mar teljesen megolvadt. Akkor fogja szepen higitani.

Illetve minel magasabb kakaotartalmu etcsokit hasznalsz annal higabbra olvad.

dec. 18. 00:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Olajat tegyél hozzá ne vajat.Egyébbként cukrászok gitter rácson csinálják.Ami mellé folyik ha megdermed újra felhasználható.
dec. 18. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!