Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell készíteni a túrós...

Hogy kell készíteni a túrós batyut, hogy a töltelék ne süljön ki, ne folyjon ki a tésztából?

Figyelt kérdés
dec. 18. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ossze kell csipni a tesztst ott ahol kifolnya

Amugy nem kellene folyosnak lennie. Ha leirnad a toltelek recepted, meg tudnank mondani hogy mit hagyj ki hogy ne folyjon

dec. 18. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Összecsíptem, mégis kifolyt.

50 dkg túró, 3 ek porcukor, 1 tojássárga, citromhéj

dec. 18. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit kéne spórolni a cukron, az a ludas! Javaslom (hatáserősség alapján) felesbe cukor + édesítőszer


Pontos arányokat ki kell kísérletezni. Ja, és soha nem csináltam még túrós batyut, de a józan paraszti ész diktálta amit írtam.

dec. 18. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Búzadarát mindenképpen keverj hozzá
dec. 18. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Ha kifolyt akkor nem csípted össze elég jól ugyanis akkor nem tudna hol kifolyni. Nem csak a tetejet kell hanem az oldalakat is.

Valami szilárdító kéne bele. Buzadara jo otlet amit elottem irtak de sztem pl zabliszttel is mukodhet

dec. 18. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!