Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolognai tejföllel vagy...

Bolognai tejföllel vagy tejföl nélkül?

Figyelt kérdés
Egészen míg meg nem ismertem meg, nem hallottam tejfölösről. Azóta csak tejföllel eszem én is

jan. 23. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

9-es: a gond, hogy ez a "díjnyertes szakács" a piacon vette a szakácsbizonyítványát.


Ha egy olasznak azt mondod, a bolognaira tejfölt, gombát, zöldborsót tesznek , az egyböl öngyilkos lesz. Egy olcsó kifözdében még elöfordulhat, de normál helyen nem.

A bolognaiba egyik sem való, egyik sem illik!

Itt egy nagyjából eredeti recept, EZ a bolognai mártás!

[link]

jan. 23. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként én kicsit tejszínezem a ragut, de tejföl eszembe nem jutna.

Különben pedig szalonnáról sem tudok és a családom soha nem is használt.


35/F

jan. 23. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti olasz konyhában a füszereket és egy fajta szalonnát- nem a magyar tipusút - elöször egy deszkán összevagdalják, ahogy MO-on a petrezselyenzöldet szokás és ezzel kezdik a zöldségeket-húst párolni
jan. 23. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
A tejfölt ráteszed a tányéron, vagy a raguba kevered főzés közben? Én tejet szoktam belekeverni, hogy a paradicsom savasságát tompítsa, de ne legyen édes se.
jan. 24. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!