Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért tette tönkre a csirkemáj...

Miért tette tönkre a csirkemáj a húslevest? Olyan, mintha szétmorzsolódott volna.

Figyelt kérdés

Csirkemájat tettem a húslevesbe, kb fél órával a vége előtt szoktam beletenni. Tök szép tiszta volt, de miután belekerült a máj és a szív, iszonyú zavaros lett, mintha mállott volna szét a máj.

Miért? 🥺


márc. 29. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Külön szoktam főzni, igen ronda zavaros mindig a leve.
márc. 29. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Valószínű a májjal volt valami mert normál esetben nem lesz zavaros a leve.Lehet külön jobb lett volna vagy kicsit áztatni főzés előtt.
márc. 30. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
70%
A májjal lehetett gond, évek òta teszek a levesbe, sosem volt gond vele
márc. 30. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!