Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csirkehús levest...

Hogyan kell csirkehús levest készíteni? Tapasztalatok kiváltképp érdekelnek!

Figyelt kérdés

Mennyi vízhez mennyi csirkehús szükséges? Sót az elején kell beletenni? Hány percig kell főzni?

Kipróbált, jó recepteket kérek szépen.



ápr. 9. 03:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi ördöngösség csináld mint egy normál húslevest.

Ezeknek egy a receptjük.

Hideg vízben felrakod,ha felforr lehabozod ízesíted+ zöldségek bele.

Aztán hogy raksz-e bele paprikát vagy paradicsomot ez egyéni ízlés.

Viszont csirkét max egy órát főzd forrás után mert aomjaira esik.

ápr. 9. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak mellből ne főzd
ápr. 9. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:

#1. Másfajta húslevest sem főztem még!


#2. Kapd be, ami a lábaid között van és jó erősen szorítsd össze a fogsorodat.


#3. Köszi. De részletesebben le tudjátok írni? Nektek mi vált be?

ápr. 9. 15:04
 4/11 A kérdező kommentje:
#2. Amit privátban írtál, írd meg itt nyilvánosan, hadd lássák mások is, milyen vagy.
ápr. 9. 15:10
 5/11 A kérdező kommentje:

#1. Az egy óra főzés mire vonatkozik? Arra, ha egészben fő a csirke?


#3. Mellből miért nem érdemes készíteni?


És akkor mely részekből érdemes csinálni?

ápr. 9. 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
google
ápr. 9. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Az nem leves, ami pár percig fő...


Jól meg kell pakolni rendes zöldségekkel, fűszernövényekkel, megfelelő ízesítés, só no meg a csirke.


Hagyd jó sokáig főni (órákig) , amikor már a hús szinte leesik a csontról.


Had főjenek ki és össze az ízek.

ápr. 10. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez egész csirkére vonatkozik vagy ha pl combból van, azt is órákig kell főzni?
ápr. 10. 23:45
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

nem főzünk egész csirkét a levesbe

guglizz már rá, ne szerencsétlenkedj már könyörgöm

ápr. 11. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Minden részéből mehet a leves, a csirkemellet nem javaslom, mert nagyon száraz lesz.


Abból valami finom krémes szószos finomságot csinálj vagy pl gyros-t.


Imádni fohod, ha megtanulod jól megcsinálni.


Merj bátran kísérletezni az ízekkel, zöldségekkel, fűszernövényekkel.


Időnként rákóstolsz és fokozatosan csinálod az a legbiztosabb.


Pl a zeller nagyon jó ízt ad pluszba. Ha nem is szereted, de érdemes belefőzni. Én se eszek meg mindent.


A levesbe megfőtt sok sárgarépa egy részét kiszedem, beturmixolom és liszttel összekeverve addig gyúrom, amíg tészta nem lesz belőle.


Különleges ízhatású tészta.


Anyámék pl nem eszik meg a főtt répát, de bele főzik levesbe az íz miatt. Mindig szól, hogy elugorhatok a főtt répákért,mert imádom ezt a fajta tésztát.


Ki van gyúrva és kiszárítva el van rakva műanyag dobozkákba.

ápr. 18. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!