Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad nyers a mátrai...

Miért marad nyers a mátrai borzas?

Figyelt kérdés
Karajból csinálom, ugye krumpli bunda barnára sütöm olajban. Plusz még be is szoktam sütőbe rakni egy 10 percre hogy biztos átsüljön de érzem rajta azt a nyers krumplitócsni ízt meg mintha nyers volna a hús. Lenne valami tippetek?

ápr. 10. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Kisebb hőfokon, jóval lassabban kell sütni.
ápr. 10. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt elég forró az olaj.
ápr. 10. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Túl vastag a hús. Vagy ha nincs klopfolva akkor osszehuzza magat es vastagabb lesz
ápr. 10. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Ahogy írtad nyilván átsült szerintem sok a liszt.
ápr. 11. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam, hogy 160 fokos az olaj, és hosszabb ideig sütöm.
ápr. 12. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
ápr. 12. 13:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!