Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelék elkészítéséhez használ...

Főzelék elkészítéséhez használhatom a habtejszínt is?

Figyelt kérdés
Spenótot szeretnék készíteni, de itthon csak 30%-os habtejszín van (összetevők: tejszín, stabilizátor, karragén).
máj. 13. 07:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem igazán értem, miért lettem lepontozva. Ezt a receptet használom, tejszín nélkül, szerintem nagyon finom :)


[link]

máj. 13. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
9-es, mondjuk ugyan olyan, mint a tejjel készült... Heee, léteznek laktózérzékenyek, sőt, olyan emberek is a Föld nevű bolygón, akik nem szeretik a tejet... Heeee... Amugymeg, kostold meg! Meg fogsz lepődni!
máj. 13. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
11. Valószínűleg az olyanok pontoztak le, akik azt hiszik, hogy a tej "alaptáplálék"...
máj. 13. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Spenóthoz tejföl?! Nem akarok olyan világot ismerni, ahol ilyen tényleg van. :D
máj. 30. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!