Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad szürke csík...

Miért marad szürke csík rizsfőzés után?

Figyelt kérdés

Szokásos módon készítettem el a zacskós barna rizst, csapvízzel és sóval. Főzés után a fazékban a víznek a szintjén rövid szürke csík maradt a belsejében.


Mi okozhatta?



máj. 13. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
17%
Brit tudósok már dolgoznak a problémán.
máj. 13. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A keményítő lerakódik.
máj. 13. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!