Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon kiszeretném probálni...

Nagyon kiszeretném probálni azt, h a rántott csirkét sütöbe sütöm. De hogyan kel? Menyi fokra tegyema sütöt? Részletesen leirnátok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Nem lesz finom! En mar csinltam...de soha tobbet nem fogom!


Szoval mindent ugyan ugy csinalsz mint szoktad. Bepanirozod a csibet, es a tepsi aljat kiolajozod, bele a csibet, 180fokos sutobe dugod, lefoliazva. Egy ora mulva leveszed a foliat, es pirulasig sutod. (kb 30-40 perc)

A panirja nem lesz olyan ropogos...de sok sikert hozza

2010. nov. 26. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
hát inkább nem most fogom kiprobálni,de azért köszi:)
2010. nov. 26. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagynéném csak így készíti, mert nem bírja a gyomruk a zsiradékot. Szerintem így a legfinomabb! Ő nem fóliázza le, hanem panírozva a rácsra rakja a darabokat, alá természetesen a gáztepsit, hogy ne csepegjen tele a sütő és 180 fokon (elektromos sütőben), a középső szinten szép lassan megsüti. Ropogós, szép piros lesz a panír és a csirkecombok is átsülnek a csont mellett is.

Már én is készítettem így egyszer és nagyon jól sikerült.

2010. nov. 26. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!