Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Idősebb sertést húsát hogyan...

Idősebb sertést húsát hogyan főzzem, hogy hamarabb megpuhuljon?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
2011. jan. 3. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mit készítesz belőle.

Pörköltet?Levest?

2011. jan. 3. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Pörköltet szeretnék készíteni.
2011. jan. 3. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
kuktába fözném meg.
2011. jan. 3. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Vágd egészen apróra, tedd fel úgy a pörit, mint rendesen, jó sok víz rá, persze megfelelő ízesítés mellett, és fedő rá.

Ha mégse puhul alapos főzés-párolás után, akkor szódabikarbónát tegyél bele.

2011. jan. 3. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
egy késhegynyi szódabikarbónát tegyél bele.
2011. jan. 3. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha levest főzök akkor abba is lehet tenni egy késhegynyi szódabikarbonátot?
2011. jan. 3. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ha bem éztatom be előzőleg a babot vagy a lencsét és végképp nem akar puhulni, akkor szoktam.
2011. jan. 3. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Szóval még 1x: ha nem áztatom be előzőleg...

:))

2011. jan. 3. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
levesbe is lehet tenni.
2011. jan. 3. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jan. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!