Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami Jó de könnyű recept...

Valami Jó de könnyű recept garnéla rákhoz?

Figyelt kérdés
mivel még sosem csináltam szeretném kiprobálni. :)
2011. jan. 11. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Hozzávalók:


* 40 dkg tisztított, nyers garnélarák

* 4 gerezd fokhagyma áttörve

* ½

* csokor petrezselyem

* 4 evőkanál citromlé

* 2 evőkanál olívaolaj

* 6-8 dkg vaj

* só

* bors


Elkészítés:


A konyhakész rákokat egy mély tálba tesszük. A hozzávalókat összekeverjük, és az így kapott páclevet a rákokra öntjük. Egy órát hagyjuk állni a rákokat a pácban, majd egy teflonban, forró olajon pirosra pirítjuk őket. Sütés közben forró, fokhagymás vajat locsolhatunk rájuk. Pirítóssal tálaljuk.

2011. jan. 11. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez jó tipp, én is így szoktam, bár nem pácolom. Kis olívaolajon sütöm, közben nyomok rá fokhagymát vagy fokhagymakrémet. Egyszerű, de finom.
2011. jan. 11. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!