Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Legjobb tökfőzelék és fasírt...

Legjobb tökfőzelék és fasírt receptet keresem! Van ötletetek mitől lesz igazán finom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A fasírtnál a prézli helyett lisztbe hempergetem, így nem lesz kemény, darabos a felszine.
2011. jan. 17. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
A tököt azért kell besózni és a levét leönteni, mert ezáltal nem fog puffasztani.
2011. jan. 17. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

én nem szeretem,ha a tök péppé főtt, puha, ezért a tökfőzeléket így készítem:pici pirospaprikás rántást csinálok, ebbe dobom bele a gyalult, nem besózott tököt és a kaprot,elkeverem,felöntöm vízzel, és amíg a víz felforr, a lé besűrűsödik, addigra a tök is kellő, és nem nagyon puha állagúra puhul.Sózom,tejföllel, esetleg pici ecettel ízesítem.Kész.Ha van kész lecsóm, akkor azt is teszek bele 2 evőkanállal. Imádom!

A fasírtot pedig gombócban sütöm, prézlibe forgatva, így szeretjük.

2011. jan. 17. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!