Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan töltsem meg vaníliapudi...

Hogyan töltsem meg vaníliapudinggal a fánkokat, ha se fecskendőm, se habzsákom nincs?

Figyelt kérdés
Sajnos most döbbentem rá, hogy nincs itthon egyik se. Fecskendőm amúgy sincs, habzsákom kölcsönben van... holnapra csinálnám, suliba :S Köszi előre is.!
2011. febr. 13. 18:18
 1/4 anonim válasza:

Szia, hegyes késsel kis bávágás, majd mélyítés az oldalán, és kiskanállal óvatosan megtölteni.

Nem baj, ha kicsit kifolyik, annál gusztusosabb.

2011. febr. 13. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így fogok tenni :)
2011. febr. 13. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Csináld úgy, hogy kicsit vékonyabbra nyújtod tésztát, nagy fánkszaggatóval vagy pohárral kiszaggatod, és mindegyik közepébe egy teáskanál kihűlt pudingot raksz, majd a tésztát összecsipkeded, gömbölyíted, mint amikor szilvásgombócot készítesz, és így megtöltve sütöd ki az olajban.. Nem folyik ki a puding, és szerintem ez a legegyszerűbb módja a töltött fánk készítésének. Szoktam így kemény lekvárral vagy nutellával is tölteni.
2011. febr. 13. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Habzsák helyett használhatsz egy tiszta neylonzacskót, aminek az egyik sarkát kicsit levágod. Egyszerűbb mint kiskanállal beletölteni.
2011. febr. 13. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!