Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Légekeveréses sütőben mit...

Légekeveréses sütőben mit célszerű készíteni?

Figyelt kérdés
eddig bármit prbáltam, kérges lett, kiszáradt. jobb a hagyományos, alul-fölül meleg funkció?
2011. márc. 11. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdekes, én mindent légkeverésesben sütök és hasonlót sem tapasztaltam mint te. Pedig már rég ebben sütök.
2011. márc. 11. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is légkeverésest használok, és hibátlan benne minden. Gyorsabban elkészül, egyenletesebben sül és művészet kell hozzá, hogy leégessek bármit.

Talán az lehet a gond, hogy nem jól választod meg a hőfokot. Próbáld magasabb fokozaton, forróbb sütőben.

2011. márc. 11. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

akkor lehet, hogy az a gond, hogy ugyanaddig sütöm, mint régi fajtában?

egy tortának szánt piskótát pl. meddig süttök, hány fokon?

meg pl.csirkemellbe tekert sajtot-sonkát?

köszi!

2011. márc. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!