Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam hogy nagyon...

Hogy csináljam hogy nagyon fincsi krémes legyen a krumplipüré?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 11:32
 1/9 anonim válasza:
100%
Mi tejföllel és vajjal szoktuk csinálni és úgy nagyon jó krémes és még rakunk bele vegetát és egy kis szerecsendiót. Nagyon finom! :)
2009. febr. 20. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
+ még tehetsz bele 1-2 deci tejet is!!
2009. febr. 20. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Margarin , teföl, so, vegeta. Jol áttörni. Nagyon finom.
2009. febr. 20. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
100%
Regebben anyu vette a frissen fejt hazi tehen tejet,egesz heten gyujtogette rola a tejszint,es mindig vasarnap fozte,beletette az egesz tejszint.Nagyon fontos meg hogy jol ki legyen keverve,legjobb mixerelni.Nagyon kremes es finom volt.
2009. febr. 20. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha áttörted a sós vízben főtt krumplit, akkor tegyél bele margarint (1 kg krumplihoz kb 2 ek), és _forró_ tejet - robotgéppel addig keverd, mintha habot vernél, amíg lágy és krémes nem lesz - mindig így csinálom, nagyon fincsi :)
2009. febr. 20. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én mindig margarinnal meg tejjel csinálom, és a végén átszaladok rajta botmixerrel. Olyan mint a krém. :)
2009. febr. 20. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! én is kipróbáltam már mindent , nekem is a botmixer vált be.
2009. febr. 20. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
A lényeg a mixer! Mindegy hogy csinálod. Én ezt nem is krumplipürének hívom,hanem krumplipudingnak mert olyan homogén és isteni...:)Én így szeretem a legjobban.
2011. nov. 29. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
Megfőzöd a krumplit, úgy hogy kb szétessen ha felakarod rakni a villára, majd leszűröd fontos hogy MELEG tejet adj hozzá, és nagyon nagyon sok vajat minél többet!! Még ettől sem lesz teljesen lágy és krémes, hanem attól hogy mixeled! attól lesz lágy krémes, és persze ízlés szerint fűszerezd :)
2014. márc. 14. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!