Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leveles tésztából (bolti)...

Leveles tésztából (bolti) hogyan csináljak sajtos pogit?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Még nem csináltam, de sztem ne nyújtsd ki vékonyra, hagyd vastagabbra (kb. 3-4 cm) és szaggatsd ki. Elvileg jónak kell lennie.
2011. márc. 26. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
énis ilyesmire gondoltam. köszi
2011. márc. 26. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ennél azért vékonyabbra nyújtanám, hiszen a forró sütőben gyönyörűen feljön a tészta. Én a bolti leveles tésztából készült sütit csak közvetlen sütés után szoktam sózni.
2011. márc. 26. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Max 1,5 cm-esre nyújtsd ki, úgy is szépen "megnő". Én pálinkáspohárral szoktam szaggatni. Tetejére kenj tojást és rá a sajtot. Pillanatok alatt kész van, és még éppen melegen a legfinomabb.
2011. márc. 26. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!