Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rantott hust panirozas...

A rantott hust panirozas elott mennyi idovel sozzatok be? Mennyi ideig alljon a soban? Most rantott csirkecombot csinalok.1 orat hagyon allni a soban. Sok ez az odo?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csirkecombnak nem sok az egy óra panírozás előtt. vékonyabb húsoknak kevesebb is elég. Lassú tüzön süsd, hogy átsüljön rendesen.(ha nem csontoztad ki)
2011. jún. 5. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem csontoztam ki.

Koszonom a valaszt!

2011. jún. 5. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már jó ideje úgy csinálom, hogy a tojásba teszem a sót, egy tojáshoz egy kávéskanál sót. Így nem enged levet a hús, jobban tapad a panír.
2011. jún. 5. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha rántott (klopfolt) szeletet csinálsz, ott elég a fél óra.

Csirkénél jó az egy óra.

Az ezeknél vastagabb sültek esetében (pl. egybekaraj stb.) előző nap sózom, és a hűtőben éjszakázik.

2011. jún. 5. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem mindig hagyom állni, van hogy egyből panírozom is utána. Sóval, borssal és fokhagymás fűszerrel szoktam ízesíteni, nagyon finom tőle!
2011. jún. 5. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszokat!
2011. jún. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!