Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teljes kiörlésü rozsliszt...

Teljes kiörlésü rozsliszt vagy étkezési keményitö? Melyiknek lesz kevésbé mellék ize habarásban?

Figyelt kérdés
Borsófözeléket csinálok.De nincs itthon sima lisztem.Te melyikkel csinálnád a kettö közül?
2011. jún. 28. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a liszttel csinálnám, keményítővel kocsonyás lesz a lé, én úgy nem szeretem.
2011. jún. 28. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
ui: csak jóval tovább kell főzni a tk. lisztet, pl. ha a habarást 2 percig főzöd, legalább 5-6 perc kell a tk. lisztnek, akkor nem lesz liszt/mellékíze.
2011. jún. 28. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Próbáltam már mindkettővel, de nekem a teljes kiörlésű liszttel nem ízlet, az étkezési keményítővel viszont nem éreztem mellékízt.
2011. jún. 28. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem ízlett. :-))
2011. jún. 28. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Keményítőt használj!A rozsliszt egészséges ,de a borsófőzelékbe szerintem nem való!
2011. jún. 28. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!