Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kipattogtatni az...

Hogyan kell kipattogtatni az amarántot?

Figyelt kérdés
"folyamatos keverés közben, kis lángon, magasfalú edényben kipattogtatjuk" - így nekem nem sikerült
2011. júl. 15. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha innen származik, akkor írj neki priviben. Ő készítette, akkor fog válaszolni is.


"kriszta38

2005-10-14 09:5619.

3. Amarantgolyó


10 dkg amarant

4 ek méz

fahéj


Az amarantot folyamatos keverés közben, kis lángon, magasfalú edényben kipattogtatjuk. Pattogtatás után összekeverjük a mézzel és fahéjjal. Kis golyókat formázunk belőle, és hűtőbe téve lehűtjük.


Megjegyzés: Tehetünk az amaranthoz darált mákot (ekkor magas vastartalmú finomságot kapunk), és adhatunk hozzá ízlés szerint karobport is. A kész golyókat kipattogtatott amarantba vagy kókuszreszelékbe forgathatjuk


előzmény:

tavibeka (1)

2005-10-10 17:05


Privit neki

Barátokhoz ad

Könyvjelző"


[link]

2011. júl. 16. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!