Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húsgombóc levesbe a gombócok...

Húsgombóc levesbe a gombócok hogyan lesznek finom puhák?

Figyelt kérdés
Az enyémek mindig keményre sikerülnek :(
2011. júl. 30. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha leirod, hogy hogy csinálod, akkor meg lehet mondani, hogy miért lesznek kemények.

Általában a túl sok hús és túl sok tojás teszi keménnyé, a kenyér/zsömle/prézli meg lazitja.

2011. júl. 30. 07:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Hallottam már olyan trükkről, hogy kukoricalisztet kell belekeverni, az fellazítja. Még sose próbáltam.
2011. júl. 30. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
ksözönöm a tanácsokat, raktam bele kis búzadarát és egy kis zsemlemorzsát is, és nagyon finom puhák lettek :)
2011. júl. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!