Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért maradt nyers a kürtőskal...

Miért maradt nyers a kürtőskalács belseje?

Figyelt kérdés
Faszénen sütöttük, nagy, kb.8 cm átmérőjű, kb. fél méter hosszú sütőfán. Szép lassan sütöttük, mégis a belső oldala nem sült át. Mi lehet az oka, mit csináljunk máshogy?
2011. aug. 8. 01:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Vastag a tészta? Nem kap elég hőt, nem melegszik át eléggé?
2011. aug. 8. 02:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha megmaradt, küldd el. Imádom a nyers sütit!! Amúgy szerintem is a tészta vastagságával lehetett a gond, vagy nem volt elég meleg a "sütő".
2011. aug. 8. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!