Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csinált már valaki nokedlit...

Csinált már valaki nokedlit csak tojás+ liszt?

Figyelt kérdés
Ugyértem viz nélkül?Milyen lett?
2011. aug. 10. 12:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát víz nélkül nem igazán állna össze :DDDD
2011. aug. 10. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
víz mindenképp kell bele.
2011. aug. 10. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
Biztosan lehet úgy is, én nem próbáltam.Gyúrt tésztához használunk csak lisztet és tojást, nokedlit jó lágyítani valamivel, én tejjel szoktam.
2011. aug. 10. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
össsze, összelehet állítani, de olyan kemény lesz, hogy csúzlival kilőhetnéd vele a szomszéd ablakát.
2011. aug. 10. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
Én a zöldborsó levesbe annyi nokedlit szaggatok, amennyi lisztet egy tojás felvesz.És egy cseppet sem kemény.De abba nem is kell több, viszont ha te köretnek akarod víz nélkül, akkor ahhoz hány tojás kellene?
2011. aug. 10. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Már kész is és nagyon finom,egyeltalán nem kemény!
2011. aug. 10. 13:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Megválaszolnád, hogy mennyi liszthez mennyi tojást használtál? Bocs...
2011. aug. 10. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 A kérdező kommentje:
Először csak próbáltam!1tojás kb 3 púpozott kanál lisztet felvesz,ebböl 1 adag nokedli kijön,és sokkal finomabb mint vizzel,olyan pörgős és szép sárga lesz,mindíg igy fogom csinálni ezután!Próbáljátok ki!
2011. aug. 10. 14:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Még valami!A tojást jol fel kell verni mielőtt beleteszed a lisztet,és a lisztet is adagolva nem egyböl 3 kanállal!
2011. aug. 10. 15:02
 10/16 anonim ***** válasza:

hát én , ha magam tojnám a tojásokat, akkor is sajnálnék ennyit beletenni:)))

30 ft-os tojásból egy kicsit luxus.

én fél kiló liszthez teszek 3 tojást és szódavízzel készítem.

így is habkönnnyű, nem ragad össze és, ha félbevágom

lyukacsos a belseje a szódától.

szóval nem tömör, hanem finom, könnyű.

ha tojások nagyon haloványak, akkor egy csipet kurkumával

tökéletes sárga színt érek el.

Érdekes a módszered, de, ha Neked bevált készítsd úgy:))

2011. aug. 10. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!