Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sok paradicsomom lett, de nem...

Sok paradicsomom lett, de nem olyan sok, hogy befőzzem ivólének. Hogyan tartósitsam?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:

csinál belőle házi kecsapot, nagyon finomat lehet.

sok recept van a neten.

2011. aug. 17. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
vagy vegyél hozzá paprikát és tegyél el lecsót.
2011. aug. 17. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam hámozni,keresztben félbevágom,levét-magját egy edénybe kikanalazom,ami maradt,kisebbekre vágom.A magját és a levét átszűröm és felforralom.Ha kész,ráöntöm a darabokra,forrásig hevítem ezt is,Na-benzoátot teszek rá,üvegekbe töltöm és kész a darabolt paradicsom,amit konzerv formában is lehet venni.Akkora üvegekbe töltsd,amit egyszerre fel tudsz használni.
2011. aug. 19. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. aug. 19. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig beteszem a mélyhűtőbe és télen nagyon jól jön ételekbe, Szószokba, amikor méregdrága a paradicsom.
2011. aug. 20. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
sütőben szárított, fűszeres paradicsomkarikák, olivaolajban eltéve. finom , de nem olcsó.egy újságban találtam a receptjét, ha érdekel leírom szívesen.
2011. aug. 20. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
7.31. ez érdekelt a legjobban, de nem tudom milyen lehet kiolvasztás után?
2011. aug. 20. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:

én is szoktam fagyasztani, de csak főzésre alkalmas. forró csapvíz alatt egy pillanat alatt lejön a héja, és felszeletelve pörköltbe, mártásnak kiváló.

nyersen fogyasztani alkalmatlan, mert , ha kiolvadt, nagyon plöttyedt lesz.

2011. aug. 20. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
ja és egy tálcára téve teszem a fagyasztóba a szép parikat, és , amikor kemény , mint a biliárdgolyó, bezacskózom. egy-egy szem nagyon jól jön télen a főzéshez.
2011. aug. 20. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
kiolvasztás után főtt ételekbe, pörköltbe, mártásokba nagyon jó. Héját lehúzom, még félkeményen felvágom és mehet az ételbe. Lecsónak is jó, csak pár szem paprikát kell venni hozzá télen.
2011. aug. 21. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!