Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ma csinálok egy "vegyes"...

Ma csinálok egy "vegyes" pörköltet disznó comb, marha lábszár, és bab menyi idő alatt főnek meg? Mehet bele egyszerre vagy melyiknek kell a legtöbb idő?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 08:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
össze ne öntsd egyszerre:)) először a marhalábszár, annak félideje korában a disznócomb. ha már az sem rúg annyira vissza, akkor az áztatott bab is mehet bele. legvégül a zöldségek, utána krumpli és a legutolsó a csipetke.
2011. aug. 20. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
ja és erre számolj jó 2,5-három órát.
2011. aug. 20. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2011. aug. 20. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
A "vegyes pörkölt" nem attól vegyes, hogy más-más alkotóelemei vannak! Attól vegyes, hogy egyfajta jószág húsai vannak benne. Pl. sertésből köröm, csülök, comb, tarja, belsőség.
2011. aug. 20. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
miért, ha kétféle állatból azt minek hívjuk? :))
2011. aug. 20. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Többféle állatból,-egyszerre- nem nagyon szoktak főzni pörköltet! Ha mégis, -mindenki úgy hívja, ahogy akarja.
2011. aug. 20. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

én a körömpörköltbe a végén főzök 5-6 szelet csirkemellet, mert a női szakasz nem kultiválja a cupákos körmöt.

a szaftját pedig imádják, naná...:)))

erre nincs semmi kőbevésett szabály, hogy mit, mivel lehet.

semmi baj ha a marhát összefőzik a disznóval, a főzési időket figyelembe véve.

a darálthúst is árulják vegyesen.

2011. aug. 20. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Épp a napokban olvastam vegyes tokány receptet, először marhahús, párolni, zsírjára pirítani, aztán a sertés, párolni és azt is a zsírjára, majd bele a csirke. Jól hangzott.


Remélem Neked is jól sikerült:-))

2011. aug. 20. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Fantasztikus lett...:P marhát tettem be az elején utána babot, és a sertést... Minden puha lett és nagyon ízletes:) Köszi mindenkinek:)
2011. aug. 20. 22:50
 10/11 doboszoli ***** válasza:

Értem én, hogy benzin, de mi hajtja?

Egyetlen aggályom van a dologgal: hogy fog megpirulni, "pörkölődni" a félig főtt, már felöntött marhához adott sertéshús, ami ugye a pörköltfőzés alfája? Ok., hogy megpuhul, de ez csak főtt hús lesz. Ezenkívül a marhát és a sertést én elég eltérően fűszerezem.

Szóval szerintem nem ad hozzá pluszt a kétféle állat húsa, sőt.

De ez csak az én véleményem, emellett összefőzhető, nem fog felrobbanni.D)

2011. aug. 21. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!