Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van halíze a csirkemellnek?

Miért van halíze a csirkemellnek?

Figyelt kérdés
Már több alkalommal is megfigyeltem, hogy a tálcás filézett csirkemell eszméletlen halízű.
2011. szept. 7. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Halliszt van a nagyüzemi csirkék tápjában...
2011. szept. 7. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, halliszttel etetik őket. nem mindegyiken szoktam érezni.
2011. szept. 7. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a csirkemell, a többi tálcás csirkefajta (szárny, comb, stb) is halízű, főleg állás után, másnap már meg sem lehet enni ezeket az elkészített ételeket annyira erős halízük lesz, ezért leginkább a piacon veszem már a háztáji csirkét.


Próbáld ki úgy, hogy vékonyra szeled, megsózod és tejbe áztatod pár órára, majd utána készíted el, így jobb az íze.

2011. szept. 7. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hittem, hogy csak én vagyon finnyás:(
2011. szept. 7. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, a halliszt az oka.
2011. szept. 7. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Az EU megtiltotta, hogy a malacok éttermi maradékot egyenek, ezt engedi? Talán még importáljuk is a hallisztet?
2011. szept. 7. 17:11

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!