Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell habtejszinbol...

Hogy kell habtejszinbol (folyékony, dobozos) tejszinhabot késziteni? Tobbi lent

Figyelt kérdés

habverovel, kézzel?

Robotgéppel?


ui.nektek mindig sikerul?..:$ :)


2011. szept. 16. 17:18
 1/6 anonim válasza:
100%
robotgéppel, habverővel is lehet csak úgy egy örökkévalóságig tart.
2011. szept. 16. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
100%
Általában sikerülni szokott, robotgéppel gyorsan elkészül.
2011. szept. 16. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 16. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
100%
vagy habszifonnal
2011. szept. 16. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
fontos, hogy nagyon hideg legyen a habtejszín, és, ha van robotgép azzal , ha nincs hagyományos habverővel.
2011. szept. 16. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Akármelyikkel akarsz valódi tejszínből (nem Hulala és a többi) habot készíteni,arra vigyázz,hogy csak rövid ideig szabad verni,amíg kezd sűrűsödni. Robotgéppel 2-3 perc. Ha túl vered,akkor a savó kicsapódik,és vaj lesz belőle.
2011. szept. 16. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!