Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha kakaós csigát sütök akkor...

Ha kakaós csigát sütök akkor cukros kakaót tegyek bele vagy cukor nélkülit?

Figyelt kérdés
légyszives segítsetek már meg van a hozzávaló csak ezt nem tudom
2009. ápr. 23. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

cukros sima kakaót. igaz instanttal is jó de ahhoz nem kell cukor.

èn úgy csinálom hogy mikor kinyujtottam a tésztát akkor megkenem olajjal és szorok rá grízt és arra a cukros kakaót vagy cukros fahéjat. Az olajtol a tészta puha marad, a gríz meg nem engedi a kakaót kifolyni.

2009. ápr. 23. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. ápr. 23. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nemrég találtam egy tök jó receptet kakaós csigához.15 dkg cukor,15 dkg vaj,4 teáskanál kakaó kikeverni és ezzel a krémmel megkenni a tésztát.Megszórod kis vaniliás pudinggal,ettől könnyebb vágni.Sütés vége előtt 5 perccel meglocsolod cukros tejjel,nem szárad ki és 3 nap mulva is finom puha marad.
2009. ápr. 23. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
aha lehet hogy kiprobálom köszi
2009. ápr. 23. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
És a tésztáját hogy csináljátok?
2009. ápr. 28. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
[link] <------- innen néztem nagyon finom lett és vigyázz hogy ne tedd túl meleg tejbe az élesztőt !
2009. ápr. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!