Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mandulás rántott húst szeretné...

Mandulás rántott húst szeretnék csinálni valamilyen szósszal a rizs mellé. Mandulás öntetre gondoltam de hogyan? Van más ötletetek?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2011. okt. 5. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy ötlet a fejemből..:D

A párolt rizst megcsinálod.

Szntem úgy kéne bepaníroznod, hogy sózod a húst, hűtőben állni hagyod egy kis ideig. Aztán liszt, tojás, mandulás zsemle morzsa.. Kisütöd

Öntetnek meg: ketchup, méz, szójaszósz, fokhagyma, gyömbér, erőspista. Ízlés szerint ízesítsd. Jól kiforralod.

A tetejére meg pirított mandulát tennék még. Olajon (lehetőleg oliva) megpirítom, sózom.

És megszórom vele tálalásnál. :)

2011. okt. 5. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Másik ötlet másik fejből :D :)))


Az olajon a mandulát kicsit megpirítanám, tejszínbe símára kevernék egy kis lisztet, azzal felönteném, esetleg valami egyéb fűszerrel (=ötletszerűen, ami a kezedbe akad) még ízesíteném. Ezt adnám a párolt rizshez, husihoz öntetnek.

2011. okt. 5. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

én a húst egy kis fokhagymás tejbe áztatnám először.mandulforgácsot csak dísznek tennék rá,amikor kisült.

a rizst mindenképpen valami zöldfűszerrel és piros kalif. paprikakockákkal készíteném.

"mandulaszósz" néven egy csomó jó öntetet találsz.

2011. okt. 5. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
* " mandulamártás" alatt még jobbakat találsz:)
2011. okt. 5. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!