Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz igazán finom...

Mitől lesz igazán finom "ragacsos", nem száraz a muffin?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha jó recepted van, akkor arra figyelj, hogy nem szabad simára keverni a tésztát, hanem csak éppen összekeverni a nedves és száraz adalékokat - akkor marad szaftos.
2011. okt. 10. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Én bizony mindig szép simára keverem, és sosem lesz száraz. Jó recept kell, és jókor kell kivenni.
2011. okt. 10. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:

beszeltunk errol egy ismerosommel, es azt hiszem megtalaltuk az egyik problemaforrast:

az ismerosom a sutoben szokta hagyni kihulni, én rogton kiveszem.


szoval ha rogton kiveszed, nem szarad ki :)


persze a tesztanak is jónak kell lennie :)

2011. okt. 10. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

egyszóval: a belevalóktól:))

tényleg egy jó recept kell, és ki kell venni azonnal a sütőből, mert ott csak száradna.

én tejföllel/joghurttal és olajjal csinálom , tucatnyi ízben és mindig levegős, omlós, egy csöppet sem száraz.

2011. okt. 10. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó receptet kell csinálni és nem szabad kispórolni a hozzávalókat, akkor finom lesz :)
2011. okt. 10. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, és egy igazán jó receptet írna nekem valaki?
2011. okt. 10. 18:43
 7/9 anonim válasza:

15dkg vaj

15dkg cukor

15dkg liszt

5-10dkg kakaópor

2 tojás

0,5csomag sütőpor

+ 2-3 evőkanál házi baracklekvár (házi!-a minél savanykásabb a legjobb;) )

Ez a recept,a citrom héjával és kid darabokra tört/vágott étcsokival isteni egy muffin lesz!:)

Ahhoz hogy ne legyen száraz/folytós elég zsiradék kell bele. jóétvágyat!

2011. okt. 10. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
Kakaóporból a Nesquick a legjobb, és a baracklekvár kihagyhatatlan, én már megtettem, és közel sem volt az a muffin, az eredetihez. És a lényeg hogy a híg dolgokat (vaj, cukor, tojást) keverd össze először, aztán a szárazat (liszt, kakaó, sütőpor) és így öntsd össze fokozatosan őket. Majd jöhet az maradék hozzávaló(lekvár, citrom, csoki).
2011. okt. 10. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:

Én mindig olajat használok zsiradéknak. Valóban fontos a zsiradék mennyisége.


Tetszik ez előző recept, biztos finom lehet! :)

2011. okt. 10. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!