Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik ételt szereted legjobba...

Melyik ételt szereted legjobban elkészíteni? Melyikre vagy büszke?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan recept amit te kisérleteztél ki / véletlen erdménye?
2011. nov. 3. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Vadas marha : Anyukám is nagyon finomat csinál de,meg mondta,hogy az enyém sokkal finomabb.


A véletlen maradékokból pedig .pulyka beiglit csináltam. Ez lett az egyik családi kedvenc..

2011. nov. 3. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 doboszoli ***** válasza:

Ezen még nem gondolkodtam, de így, hogy kérdezed...

Mindenféle ételt szívesen megfőzök, akár főzelék, akár galuskát szaggatok, de a kedvencem a PÖRKÖLT.

Ez az az étel, amit pici "csibészséggel" leg változatosabban lehet főzni. Imádom.

2011. nov. 3. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Francia hagymaleves - póréhagymából. És felturbózott bolognai. :)
2011. nov. 3. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 ava87 ***** válasza:
100%

Nagyon sok olyan van, amit én "találtam ki", csak az a baj, hogy MINDIG elfelejtem őket, pedig jók szoktak lenni. Ezeket általában úgy alkotom, hogy nincs kedvem boltba menni, és megnézem, mi van itthon, aztán valami lesz belőle :) Tavaly csináltam egy olyan finom kacsalevest, hogy valami hihetetlen, és fogalmam sincs róla, hogy miket pakoltam még bele a kacsán kívül :(


Egyébként a legjobban sütni szeretek, mármint sütiket, tortákat, csak ritkán állok neki, mert utána ahogy a konyha ki szokott nézni...

Mondjuk arra eléggé büszke voltam, amikor éltemben először csináltam Rákóczi túróst, és nagyon finom is lett, meg nagyon szép is :) Meg pár éve csináltam egy pezsgős epertortát, na az állati jól sikerült, csak azóta sem találom a receptjét :(

2011. nov. 3. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

1 évvel ezelőtt anyum ágynak dőlt, teljesen spontán módon álltam neki lencsefőzeléknek, és rögtön lett egy saját receptem. (Addig nem is főztem.) Elsőre isteni lett. Kifejlesztettem magamnak a paprikás-tejszínes rántást, amit azóta minden főzelékhez használok. Illetve kókuszzsírral kezdtem el rántani, de az csak a lencséhez működik. Minden máshoz étolajat kell használnom. Főzit olyan jól főzök így, hogy át is vettem anyumtól a stafétát. :-)


34/F

2022. dec. 28. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!