Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel kápráztassam el a...

Mivel kápráztassam el a párom? Holnap 2 tyúkot is vágunk (kb 7 kg hús).

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Te bontod fel, és főzöl belőle az egyikből ehy jó csirkepaprikást, a másikat pedig megsütöd egyben.
2011. nov. 15. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

No még egyszer, mert zanzás lett:

Te bontod fel, és főzöl az egyikből egy jó csirkepaprikást nokedlival, a másikat pedig megsütöd egyben.

2011. nov. 15. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 bumbi02 ***** válasza:
52%
sertéspörkölttel.. szerintem biztos meglepődik:))
2011. nov. 15. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
52%
Marhahúsleves, töltött káposzta
2011. nov. 15. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát,ha tyúkból sertést csinálok,akkor tuti.:)

Az 1ben +sütéssel az a gond,h nem tudom szétszednj úg mint egy grillcsirkét,,,nem tudom a belsöseget egy kis lyukon kihúznj :S

2011. nov. 15. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha valóban tyúk, (márpedig a súlya alapján az), akkor nehéz lesz belőle a grill"csirkét" sütni.


A combokat, mellehúsát bőre alá töltsd meg, sütőben fólia alatt, s amikor már puha, egy kis besamell-mártással, reszelt sajttal nyakonöntve pirítsd meg.


A többi részét valóban levesnek, ill. pörköltnek használnám fel.

2011. nov. 16. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!